SYLVIA: o cheama Sirbu Silvia Roxana si este nascuta pe 27 Decembrie 1983, in Bucuresti. Este ambitioasa, muncitoare si pune suflet in ceea ce face, asa cum ii sta bine unei persoane sub semnul Capricornului.Ca studii se poate mandri cu facultatea de management. Si cum o astfel de facultate nu te poate invat rau, Sylvia are in prezent o firma de organizari evenimente, PIMP MY EVENTS, impreuna cu asociatul ei, Bogdan Iacob. Pe langa acest aspect, Sylvia se poate lauda si cu noua ei realizare, nou-deschisul local St.Tropez (cafenea si club), astfel reusind sa-si indeplineasca un vis mai vechi al sau.Pentru cei care nu stiu, Sylvia a facut parte din trupa A.S.I.A timp de 3 ani. Impreuna cu Dj Rynno, a lansat piesa "Feel" la MTV Dj Awards, in Iunie 2007, la Sibiu








VINEREA VIITOARE INCEPAND CU ORELE 22:00 VA ASTEPTAM LA "DISCO CLUB NO LIMIT"


INVITATI SPECIAL DJ RYNNO & SYLVIA









Nume real: Sorin
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Status marital: necasatorit

DJ Rhino nu a incheiat nici un contract cu vreo casa de discuri, deoarece, spune el, acestea vor doar contracte pe termen lung, lucru cu care el nu este de acord.
Primul single, 'Feel' a fost si inca este un succes urias in cluburile si discotecile din Romania, fiind unul din hiturile verii 2007, fiind puternic mediatizat si de MTV Romania.
Al doilea single (tot neoficial) se numeste 'Save Me', si a fost lansat in octombrie 2007.


Mai mult sau mai putin muzica electronica, una din piesele lui DJ Rynno este difuzata intens pe orice canal media. Piesa se numeste "Feel so Alive" si este o colaborare cu Sylvia (cu y). Cine este DJ Rynno?
Desi piesa "Feel So Alive" este difuzata pana la refuz peste tot, nimeni nu stie cu exactitate cine este DJ Rynno, cu ce se ocupa, care este numele lui adevarat, cum se imbraca, ce e cu viata lui etc.
Pana aflati (in caz ca va doriti asta) cine este DJ Rynno, iata un videoclip superb, filmat in timpul prestatiei sale alaturi de Silvia (cu y) la MTV DJ Awards 2007 in Sibiu.







0 comentarii:

Disco Club No Limit: ANIMATOARE SPECATCOL LASERE Top66 Statistici
top 90